Post by bersrocubewhoo on Mar 6, 2022 2:55:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Race ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Race IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати новац ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Race 2022 version ▞▞▞
волим
Save The Girl Hygge cqfw
После сваког нивоа увек постоји оглас
У овој игри нема БТС песама..
Dancing Race موسیقی iky
Лепа игра, свиђа ми се. Дао сам 5 звездица
Тако је заостао да ми је жао, али дајем му 1 старпп
Да могу, оценио бих ово савршеном НУЛУ. Нећу лагати људи млађи од десет година не би требало да играју ово. Зашто? Шетње и како ова "жена" стоји. Молимо поправите ову игру... и нека буде 10 .
Превише огласа😒
Много волим ову игру и веома је забавна, али мало касни
Мрзим сваки пут кад добијем високе потпетице, увек умрем
Претешко варање на нивоу 4 претешко за пролазак ове игре је глупо, немојте је преузимати
Dancing Race संगीत loz
Волим то, али стално губим.Јако ми се свиђа то је одлична игра
Ова игра је чудна. Чујем чудну музику у игри која је језива
Dancing Race संगीत loz
У реду је Али они имају много огласа и уопште
Много ми се свиђа, али реклама наставља да долази након што играм ове плесне штикле па сам ставио само једну звездицу након неког времена песма је нестала тако да стварно мрзим ову игру фуј фуј фуј јук јук фуј не преузимај ову игру је велика глупост.👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Свиђа ми се ова игра Свиђају ми се трке које је изазвао у њу ии Волим ову игру
Колико су тако невероватни, једини проблем су огласи, али не превише (: препоручујем
Волим ову игру и новац 🤑🤑 🤑🤑🤑 Високо и суво 💖💖🌈💌
У реду је ваљда
то је само копија високих исцељења и једноставно ми се не свиђа, стварно је брз и тешко је урадити нивое
Мрзим ову апликацију јер када сам у сред трке добијеш оглас и такође доста заостаје и нивои су тешки, не могу ни да пређем ниво 6 тако да
Мујхе аапке гаме баде пасанд хаи бети хо мујхе јалди се
Реклама је веома одвратна. зато кли једну звезду
Губитак времена игре се губи приликом учитавања. Молим вас да не преузимате апликацију
Dancing Race संगीत loz
У овој игри морате сакупити штикле ако сакупите све штикле можете добити највишу оцену, а ако пропустите пету онда ће се она вратити на нормалну оцену / добићете најнижу оцену.
ثنبخبمف
Као да је тешко играти ону са пуно црвених блокова и помало греши. Па поправи то плз.
❤❤❤❤❤❤❤
Dancing Race संगीत loz
Данциг
Толико ми се свиђа да је то једина игра која ме опушта и игра
Мислим да је ова игра прилично добра, али понекад може бити мало застрашујућа, као што је једном у мојој комплетној игрици управо кренула и игра Скуид са само ходањем
Трка
Ужасно. Неће се учитати. НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ОВО
شبیه تبلیغش نیست.Ко вуи ок
Нема стопе игра је баквас ништа да радиш шта хвеб хунк изненада желиш да будеш добар дан на послу на забави за мој рођендан и био сам као што сам рекао да немам ништа од тога био сам као о мој боже Ја 😍 то и није проблем с тим да сам један дан и ноћ само размишљао да одем у продавницу да изаберем 👆 неколико недеља и онда ћеш се одвести са нама на вечеру а ја немам 💡 где ћеш да изађеш вечерас код мојих мама и тата а ти си тако сладак реци да сам био као шта ћао 💏 💋 👫💜
Искрено бих овој апликацији дао 0 ако бих могао. Грешка је и сваки пут када покушам да прескочим и погледам оглас, писало би да није доступно, а затим ми дајте додатак одмах након њега.