Post by bersrocubewhoo on Mar 6, 2022 2:43:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Horror 2: Escape Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Horror 2: Escape Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai didina brangakmenius ▞▞▞
▞▞▞ Scary Horror 2: Escape Games 2022 version ▞▞▞
Jei naudoju užuominos parinktį, jūs nerodote, kaip tai išspręsti ar ką daryti toliau. Rodote vietas.
Puikus zaidimas. Kartais buvo sunku, todėl turėjau stebėti eiseną. Užuominos yra laiko švaistymas lol...man patiko šis žaidimas, bet jo pabaigoje nėra uždarymo. ☹️
Kai kurie galvosūkiai yra kvaili
Daug kambarių be eilės
Man buvo liepta parašyti apžvalgą, kad atrakinčiau antrąjį skyrių. Nežinau, kodėl jis jo neatrakino, tikiuosi, kad suprasite šį reikalą
Įdomus žaidimas, kuris neperkrauna jūsų per daug mokesčių. Sakyčiau, kad, palyginti su kai kuriais kitais žaidimais, galvosūkiai dažniausiai būna lengvi ir vidutinio lygio, kai juos rasite (spustelėkite visur kambariuose). Žaidimo eigoje jie gali būti keblūs, tačiau turi patarimų, kaip juos išspręsti.
Gruselige Flucht Spiele Abenteuer rduw
Puiki grafika. Kūrybiniai galvosūkiai. Labai patiko ir laukiu naujų skyrių
Bull
Puiki grafika ir atmosfera. Tačiau programose yra daugybė klaidų ir klaidų. Pavyzdžiui, jei ką nors praleidote ir tęsiate, negalite grįžti atgal, jei išnaudojote visas užuominas, o mokymo programoje buvo prašoma naudoti užuominą, negalėsite tęsti ir daug daugiau. Išbandykite žaidimą prieš jį išleisdami.
Žaidimas yra tikrai šaunus ir man jis patinka, bet kartais net kai pateikiate teisingą atsakymą, nieko neįvyksta. Buvau 2 skyriuje, prie lentos su skaitytomis linijomis ir vinimis, nieko, ką padariau, nebuvo teisinga (ir nebuvo kitų atsakymų), nusprendžiau pradėti žaidimą iš naujo, nes tai gali būti atsitiktinė klaida. Ir štai aš esu 1 skyriuje, laikau tinkamą laiką ir nieko nevyksta.
Tai gali būti tikrai geras žaidimas, jei užuominos būtų geresnės. Kartais reikalingi daiktai jau būna surinkti ir jūs buvote tikslioje vietoje, kur jos reikia, bet vietoje to užuomina „gali praversti šie spynų pakabukai“, gaunate „šios prekės čia nereikia“. Pataisyk įkalčius, vyras. Tai buvo tikrai nelinksma ir man patinka tokie žaidimai.
taip blogai
pilna reklamų, laiko švaistymas.
Turėjau daug vilčių. Labiau erzino, jei naudojote užuominą, ir didelė tikimybė, kad prieš naudodami užuominą radote tinkamą sritį ar elementą, kad parodytumėte tai, ką jau žinote. Dažniausiai daug atsitiktinių įrašų čia ir ten, nes nežinai, kas gali sąveikauti.
Viskas gerai
Aš sumokėjau už skelbimų nebuvimą ir nusipirkau užuominas, bet po to, kai jis neleido man praeiti pro kambarį, kuriame negaliu įdėti rakto į raudoną langelį, pašalinau nežinodamas, kad tai pašalins VISKAS.
Įstrigo lokių spąstuose ir prekybos automatų kambaryje. Peržiūrėjau apžvalgą ir sužinojau, kad buvau teisus, kai iš pradžių bandžiau išsiaiškinti tinkamą numerį, kurį reikia surinkti taksofonu. Telefonas neišspjautų monetos, kad ir ką įvesčiau kaip „X“ sprendimą.
Būtų naudinga, jei bakstelėjus elementus būtų pateiktos tikros instrukcijos. Kažkas tikrai naudingo.
Šlykštu. Baisus žaidimas
Šis žaidimas yra geras
Raudonas rutulys nepakeliamas
Tikrai sukelianti priklausomybę. Galvosūkiai tikrai verčia susimąstyti.
Nuolat gaukite skelbimus ir kai norite užuominos, jie nepadeda, kai nerekomenduojate šio žaidimo
She Sees Red - Interactive Thriller ماجراجویی amtz
Kai kurie nesklandumai, bet apskritai žaidimas smagus. Antrame skyriuje geriau nei pirmame yra keletas galvosūkių, kurie trikdo, o instrukcijos yra labai neaiškios
Ужас Страшни 2 Игри за Бягство Приключенски mpmm
Tikrai nuostabus žaidimas su keliais labai sudėtingais galvosūkiais. Laukiu kitų skyrių.
Man be galo patiko šis žaidimas. Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pakeisti, yra užsidirbti užuominų, o ne pirkti. Laukiu nesulaukiu kito skyriaus,,,
Šis žaidimas yra keistas, užuominos netinkamai susijusios su galvosūkiu, tik keistos ir atimantis daug laiko, taigi atleiskite, bet jūs turite rimtų problemų.
Užstringa dėl galvosūkių
Norėčiau geresnio srauto pojūčio, nes dėl to norėjau pašalinti žaidimą ir visą laiką eiti pirmyn ir atgal po 2/3 kambarių.
Žaidžiu šį žaidimą keletą dienų iš eilės. Aš be galo myliu šį žaidimą. Tai toks įdomus ir labai smagus žaidimas, kurį galima žaisti su draugais, kad aptartumėte savo idėjas. Tai sudėtinga, bet verta laukti. Tai žaidimas, kuris užima daug laiko, o gąsdinimai yra labai maži, bet nerūpestingam žmogui. Jie vis tiek gali jus šiek tiek išgąsdinti.
Puiku, vienintelis dalykas, kad antroje žaidimo dalyje buvo Glitch ir turėjau pradėti iš naujo, kad gaučiau reikalingus daiktus, nes tai neleido man jų gauti.
Man labai patiko šis žaidimas, bet progresas, o ne kai kurie galvosūkiai galėjo būti prasmingesni.