Post by bersrocubewhoo on Mar 6, 2022 2:31:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkimispunktid ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Idee ja mäng iseenesest pole paha, aga kui sa ei vaata pärast iga võitlust reklaami või ootad passiivselt raha kättesaamiseni, kukud sa peaaegu igas võitluses paar korda läbi.
Olen kindel, et see mäng on hea ja kõik, kuid see ei laadi, see lihtsalt istub laadimismenüüs ja üks kord, kui see laadis, jooksis see kohe kokku (mul on hea wifi-ga Android-seade)
Towerlands - tower defense Стратегически vzpd
Tegelikult ma tõesti nautisin seda mängu. Tegin kuutellimuse paar korda, kuid viimasel korral ei saanud ma kõike, mida ostsin. Pöördusin arendajate poole ega kuulnud neilt midagi. See on hea mäng, kuid olge ettevaatlik, kui kulutate sellele raha... ei pruugi lubatuid saada. Värskendus: arendajad võtsid ühendust ja lõpuks lahendasid probleemi. Määrati 4 tärniks (oleks olnud 5), kuid vastamine võttis nädalaid ja arendaja püüdis ikka veel mitte anda mulle seda, mida ostsin.
Lõbus mäng, kuid sellel puudub inimeste ligimeelitamiseks vajalik graafika. Kui mängijad ei näe üksikasju ja tegelasi, kuidas neil on selle mängu vastu huvi, tuleb see minu arvates lisada
Mäng on väga katki. See jooksis kokku, tardub ja ekraan läheb tühjaks (samal ajal kui asjad veel toimuvad). Muidu on see lõbus väike mäng. Minu maitse jaoks on liiga palju ainult tasulist sisu. Ma annaksin sellele 3-4 tärni, kui see poleks nii lollakas.
Kaaluge inglise keele tõlkija palkamist. Mõned mängu osad on halva tõlke tõttu raskesti mõistetavad.
Hea mäng. Reklaamide vaatamine ei ole kohustuslik (te ise valisite, millal seda teha), kuid see on kindlasti kasulik
Seni on mängust väga palju rõõmu tundnud! Mulle meeldib, et reklaame ei lükata näkku nagu iga teise mängu reklaame, mille reklaame näen.
Rahahaarav mängukloon, mis ajab sulle pidevalt ägedaid ühikuid näkku, mida saad osta AINULT IRL sularahaga, põlastusväärne.
Mäng oli lõbus, kuni see tõstis mu laine juhuslikult 61-lt 172-le. Ilma kulda, eksperimendi, lahingupassi või midagi andmata. Nii et nüüd pole mul muud teha, kui kulla järele, sest ma ei saa midagi üle lüüa.
Tere, tahtsin teile öelda, et soovisin andmeid oma teisele Androidile üle kanda, kuid see ei tööta, nii et kui saaksite lisada nupu, et saaksite oma Google Playsi kontot muuta, oleks see suurepärane.
Mängul on palju vigu. Kui ma lahkun lahingust kaardi- või klannisõdadest, laadib see väga lühikeseks ajaks avalehe, seejärel värskendab seda tagasi kaardilehele või klannisõja lehele. See tekitab tohutu probleemi, kui ma kogemata puudutan sellel lehel (peaekraani lehel) mis tahes valikut, näiteks "lahingu" valikul, segab see kuidagi tavalise lahingu ja klannisõja lahingu liidese. Seetõttu ei saa ma lahingus vägesid paigutada ega varustust kasutada.
Suurepärane mäng! Reklaamide hulk on pisut suur, kuigi valikuline. Läksin edasi ja lõpuks tellisin. Neil on nivelleerimisel saast, et meelitada teid oma makstud valuutat kulutama, liigutades nuppu üle ja asendades selle kalliskiviga, mis ajab mind väga närvi.
Pffft Mulle meeldis see mäng, kuid siis läks sul ahnelt automaat- ja kiirendamisfunktsiooni tegemine maksma teie 10-dollarilisele liikmeprogrammile, mida te enam ei installinud. Võite öelda, et see on iga päev tasuta saadaval, kuid ma ei vaata 3 automaatse tasuta reklaamide vaatamist, see tähendab, et teile makstakse reklaami eest. Keegi ei taha iga päev sisse logida, et saada 5 minutit "tasuta" kiirendamist.
Korralik mäng. Pole vaja reklaame vaadata, kuid see aitab.
mäng on klooni demo. peaaegu kõik üksused on tasulised.
Oli nauditav mäng kuni tõrgeteni ja ei laadinud. Kui see lõpuks juhtus, visati mind profiilist välja. Tuli taaskäivitada. Kui üritasin seda tagasi saada, ütles ettevõte mulle, et seda ei tohi teha. Andsin mulle algse mängu algpaketi, kuid ütlesin mulle, et aeg, mille ma mängu kasvamiseks panen, on minu probleem. Õige asi, kui oma mängu taastada ei õnnestunud, oleks protsessi kiirendamiseks anda kontole tasuta kulda. Isegi kahetsemine oleks olnud tore.
See on hea mäng, kuid minu arvates muutub see natukese aja pärast natuke korduvaks ja monotoonseks, nad peaksid lisama funktsiooni, mis võimaldab vaenlasi kiiremini tappa, mis on interaktiivne, kus saate teha minimänge juhuslikult muude minimängude vahel. või midagi sellist, et lisada rohkem kaasatust
Idk, kas reklaamid on vigased või mis, aga tänapäeval. Teie esimene reklaamivaatamine pärast lahingut ega reklaamiga seotud preemiad ei registreeri. Iga võimalus, mis neil avaneb. Nad paluvad teil vaadata reklaami või maksta kalliskivipakettide eest.
Suurepärane mäng, kuid reklaamid on probleemiks. Mängul on järgmised probleemid. 1. Automaatne skaleerimine 2. Vajadus taluda ilma talupidamiseta 3. Reklaamid, mida peate kas pikki tunde ootama või läbima palju, ma mõtlen palju lisandeid. 4. Kui maksate alampileti, on vahelejätmise võimalus, kuid hind pole seda väärt, välja arvatud juhul, kui olete sellesse mängu investeerinud.
Põhiühikud on tasuta. Lahedad ühikud maksavad 10 USD. Paneb teid maksma pileti eest, et pääseda juurde kogu sisule. Põhimõtteliselt maksa võidu eest. Ja inimesed, kes otsustavad raha mitte kulutada, saavad igava versiooni. Inimesed, kes maksavad, saavad laheda versiooni.
Grow Castle ripoff. Maksa võitmiseks. Raisatud aeg reklaamide vaatamiseks ja 25. lehvitamisega, et enam automaatesitust ei leia, makske selle reklaamide eest, mis kõikjale ilmuvad. Hind on ka mängukrediidi jaoks naeruväärne. Arendajad peavad mängima lõputult piiri, et näha, kuidas raha teenida ja anda vabadele inimestele võimalus mängida. Lisatasu 10 dollarit nädalas oleks ennekuulmatu. Sa ei taha, et inimesed seda mängiksid, sa tahad, et sulle makstaks
Mäng on ok, kuid tabas mind, kuna tahtis, et maksaksin automaatse mängimise eest. Pole suur probleem. Kuid see peaks olema tasuta nagu iga teine mäng. Jääb mulje, et mäng on rahanäljas
Tõeliselt kole graafika (näeb "hea" välja ainult siis, kui olete Grow Castle'i fänn), kuid meeldejääv heliriba. Mäng on alguses lõbus, kuid tundub väga korduv. See on lihtsalt vaenlaste tapmine, raha hankimine, asjade täiendamine, tapmine, täiendamine, tapmine rohkem... Saab mängida võrguühenduseta, kuid te ei saa ressursside suurendamiseks iga 1–3 minuti järel videoreklaame vaadata. Sellel on igakuine tellimus, pluss eraldi lisatasu ühikud (mis kuulsin, et need on kõrgema taseme missioonide läbimiseks kohustuslikud), puudub GP Achievement, kuid sellel on pilved.
mänguvead.. kirjutatud koopiasse.. öeldakse, et ei saa vigu parandada.. desinstallimine varsti.. .. redigeerimine – vead parandas arendajameeskond..
kuidagi korduv aga tore mäng
Robbery Bob 2: Double Trouble Laga hpqq
Ma tõesti naudin mängu. Kahjuks on mängu lähtestamine kaotanud minu ostud, ilma et oleksin seda taastada. Isegi siis, kui oli kirjas, et osta igaveseks. Mulle meeldib aeg-ajalt oma mängu algusest peale taaskäivitada, kuna mängin lihtsalt lõbu pärast ja vahel sai uudishimu minust võitu. Seega peab arendaja pakkuma meile paremat võimalust oma ostude säilitamiseks isegi siis, kui oleme mängu lähtestanud. Ma mängin seda siiski, kuna see on lõbus ja mitte liiga nõudlik. Aitäh
Kas saaksime võimaluse näha lahingustatistikat mõne etapi tagasi? Ka see, kui me näeksime terviseribasid pärast lahingu lõppu, kuid enne auhindade kogumist või statistikas, oleks sellest palju abi.
Kunagi nautisin seda mängu, kuid ostsin pixel 4a ja nüüd ei reageeri ekraan, kui mäng näib töötavat
Päris meelelahutuslik siiani. Tundub, et arendajad vastavad isegi siis, kui kriitika on põhjendamatu. Pole vaja maksta, lihtsalt lihvige ja nautige
Graafika on fantastiline, reklaamiboonus on tegelikult seda väärt, profitööl on ka suurepärased eelised. Soovin, et hilisematel tasemetel oleks natuke rohkem teha, kuid alati on arenguruumi. Suurepärane mäng, hea aja tapja!
Armastan seda mängu, kuid niipea, kui jõuan 20. tasemele, ei lase see mul bossi lüüa ega kaardiga hakkama saada. Proovisin telefoni taaskäivitada ja rakendust uuesti installida, kuid see ei töötanud. Kas ma teen midagi valesti, on soovitusi, mida teha või on mäng lihtsalt natuke lollakas. Kui ei, võib-olla mängu värskendamisel võib see laheneda.
Nad vastavad, et värskendus on parandanud kristallinupu probleemid, see on vale. Asjaolu, et nad on lisanud tühistamisviisi, on tõsi, kuid selle nupp on nii väike ja kaob ühe sekundiga, et tõenäoliselt ei jõua te seda tabada.
Kiire ja lihtne mängida. Proovimiseks on palju hõlpsasti juurdepääsetavaid uuendusi.